Vārda dienas svin:   |

facebook Twitter draugiem google youtube

Ēst, lai dzīvotu

Atveram acis ar grāmatu Ēst, lai dzīvotu un iedvesmojam sevi dzīvot veselīgāk!
Visas organismam nepieciešamās uzturvielas, kas aizsargā pret dažādām slimībām un ļauj mums būt spēcīgiem un veseliem ir tieši veselīgā pārtikā, precīzāk, dārzeņos, pākšaugos, sēklās un riekstos.

Vasarā biju uz Laba uztura lekciju, kurā jau dzirdēju, cik labvēlīgi mūsu organismu ietekmē augu valstī balstīta diēta, izslēdzot no tās dzīvnieku valsts produktus. Dažādi pētījumi ir pierādījuši, ka ievērojot šādus ēšanas principus iespējams samazināt holesterīna līmeni asinīs kā arī izvairīties no sirds un asinsvadu slimībām.

Medicīnas doktora Džoela Fūrmana grāmatā „Ēst, lai dzīvotu” teikts tieši tas pats un vēl vairāk. Sekojot līdzi savam uzturam, mēs krietni varam samazināt pat tāda nejauceņa kā vēža riskus! Grāmatā „Ēst, lai dzīvotu” aprakstīti reāli piemēri no dzīves, kā cilvēki atguvuši veselību un tiešām smagi gadījumi pamatīgi nometuši lieko svaru, atkal kļūstot veselīgi un laimīgi.

Grāmatā rūpīgi izskaidrots svarīgākais par mūsu ēšanas paradumiem, fitovielām, dzīvnieku valsts produktu nezināmo pusi, uzturvielām, ēdiena atkarības, kā arī slimību uzveikšanas, ievērojot veselīgu uzturu. Pats svarīgākais, ka tam visam apakšā ir zinātnisks pamatojums un dažādu pētījumu rezultāti. Grāmatas beigās pat sagatavotas divas ēdienkartes nedēļai – viena, kurā pilnībā izslēgti dzīvnieku valsts produkti, bet otra tiem, kuri tomēr uzreiz pavisam nespēj no tiem atteikties. Bonusā pieejamas arī dažādas receptes, lai būtu vieglāk pieturēties pie jaunā plāna.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
(Visited 13 times, 1 visits today)

Atstāt komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *